Saltar a continguts

Sant Cugat amb el Poble Sahraui SCAPS

Navegació

Menú principal

Actualitat del Sahara

Cercador

Imatge de complement
31/05/2016

Amb gran tristesa , us fem arribar la noticia de la mort del President Abdelaziz. Ens deixa una persona que ha lluitat per la defensa i llibertats del seu país fins el darrer dia. El seu poble i nosaltres el trobarem a faltar.

 

Imatge de complement
14/02/2016

Les dones han adquirit una influència en la societat sahrauí molt superior a la de qualsevol altre país de la zona. Gràcies a una constitució progressista, estan presents en totes les àrees, inclosa la política, que desenvolupen mentre cuiden de les seves cases i famílies, en el si d'una cultura en la qual molts rols tradicionals es mantenen intactes. Sis d'elles posen i parlen per a Jo Dóna. (elmundo.es - veure link)

 

Imatge de complement
11/11/2015

Medicus Mundi ens ha fet arribar aquest llistat de medicaments que ha enviat la Farmàcia Central del Ministeri de Salut, determinant quins són el que es necessiten de manera més urgent en els campaments, per tal de garantir la prestació bàsica dels serveis assistencials.

Imatge de complement
02/11/2015

La nostra entitat inicia una campanya d'emergència per ajudar als campaments de refugiats sahrauís de Tinduf.
l'organització humanitària "La Mitja Lluna Roja" en col·laboració amb ACNUR i Unicef està gestionant la crisi després dels danys per els fortes precipitacions que és van produir entre el 17 i el 20 d'octubre als Campaments.

Necessiten aportaciones econòmiques, que es poden fer a través del compte: ES41 2100 0553 440101141615
També es necessita aliments (Oli, pasta, arròs i conserves de peix) roba, mantes i medicaments.

Imatge de complement
21/10/2015

les últimes pluges torrencials amb intenses ratxes de vent van assotar els campaments de refugiats sahrauís, causant grans inundacions; provocant quantioses perdudes. Són moltes les famílies que han perdut totes les seves pertinences.
S'ha organitzat una comissió d'urgència composta per: ACNUR, PAM, UNICEF, CRA (Algèria), OXFAM, CISP i MLRS, per prestar ajuda immediata als damnificats.

Número de compte per a aportacions d'Urgència: ÉS84 0081 0655 6300 0135 1540

Imatge de complement
30/09/2015

Les autoritats marroquines han anunciat que anul·len l'acte d'inauguració de la planta de la companyia sueca Ikea a Casablanca previst per avui, en probable represàlia pel projecte del Govern suec de reconèixer a la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD).

Fuentes de Ikea el Marroc van assegurar, per la seva banda, que l'anul·lació va ser decidida per ells per acabar alguns aspectes de la planta necessaris per complir tots els requisits que l'adreça de Ikea a Suècia sol·licita per donar el seu vistiplau a cada nova planta.

"El projecte de Ikea no disposa de certificat de conformitat, i per això la inauguració que ha estat llançada per aquesta societat pel 29 de setembre ha estat anul·lada", va assenyalar un comunicat de la Wilaya (govern civil) de Casablanca emès per l'agència Map.el comunicat no dóna cap raó política per a aquesta decisió d'anul·lació, però una pàgina web propera al Palacio va assegurar que la "congelació" del projecte de Ikea havia estat decidida en "represàlia" pel projecte del Govern socialdemòcrata suec.

Ikea va presentar davant la premsa la seva planta en la perifèria de Casablanca, de 27.000 metres quadrats i que ha necessitat una inversió de 40 milions d'euros, convertint-se en la primera planta de la signatura sueca en el Magrib.

26 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats