Saltar a continguts

Sant Cugat amb el Poble Sahraui SCAPS

Navegació

Menú principal

Col·labora!

VOLS AJUDAR-NOS AMB 1€ AL MES?

Imatge de complement
COM PUC COL.LABORAR?

Fent-te voluntari: Tots els ajuts seran benvinguts, principalment necessitem voluntaris que vulguin col·laborar en:

  • Suport escolar i educatiu als infants que tenim acollits a la casa de malalts per a les seves activitats diàries com deures, lleure, menjars, jocs, acompanyaments, sortides...
  • Col·laboració en l'organització dels actes de promoció : sopar de la festa major, tómbola, festa de la tardor i altres.
  • Promoció comercial : buscant el suport d'empreses i marques comercials que ens ajudin en els nostres actes i en el pis.
  • Col·laboracions específiques de professionals voluntaris : suport en el manteniment de la web, fotografia, metges, petites reparacions domèstiques, etc...
  • Acolliments temporals  a les llars d'infants saharauis: a l' estiu, amb el programa Vacances en Pau.
  • Participació en viatges i visites solidàries als campaments de refugiats al Sahara.
  • Si disposes d'una mica de temps i bona voluntat contacta amb nosaltres i els nens del Sahara sortiran guanyant amb la teva solidaritat. 

 

Fent-te soci: La teva aportació periòdica és important per ajudar a tirar endavant els projectes de l'associació d'ajut pel poble sahrauí. Pots omplir el formulari annex i enviar-lo a través de l'apartat CONTACTAR de la web o per correu a l'associació.

Fent un donatiu: Per realitzar una aportació puntual pots fer-ho amb el formulari annex  i enviar-lo a través de l'apartat CONTACTAR de la web o per correu a l'associació. 

HI HA MOLTA FEINA PER FER I ELS NENS SAHARAUIS ET NECESSITEN A TU.

LA SOLIDARITAT ÉS UNA GRAN EXPERIÈNCIA PERSONAL   , ENRIQUIDORA  I GRATIFICANT COM NO HI HA RES MÉS!

COL·LABORA!! T'ESPEREM...

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats