Saltar a continguts

Sant Cugat amb el Poble Sahraui SCAPS

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Activitats

Imatge de complement
15 de juliol de 2012
Manifestació per la justícia i llibertat del poble sahrauí
Plaça Catalunya (Barcelona)

Els més de 500 infants sahrauís acollits a Catalunya en el projecte Vacances en Pau, amb les seves famílies i gent solidària amb el poble sahrauí estan convocats a participar en una marxa per la pau i la llibertat del poble sahrauí, a Barcelona. La manifestació es farà el proper diumenge, 15 de juliol, a les 11h des de davant del Corte Inglés de plaça Catalunya. El recorregut: Plaça de Catalunya, Ronda Sant Pere, Via Laietana, Passeig Isabel II i Pla de Palau. Després de la manifestació, els participants podran anar a dinar al Parc de la Ciutadella, on podran gaudir de diverses activitats de lleure per als infants. La marxa està organitzada per la Delegació de Front Polisario a Catalunya amb el suport del moviment solidari amb el Sàhara a Catalunya i de totes aquelles persones, organitzacions i entitats sensibles a la causa d’aquest poble.
Els convocants reivindicaran el dret a l’autodeterminació i la independència del poble sahrauí, que ha de permetre que aquests infants i les seves famílies puguin retornar a la seva terra i viure en pau i llibertat. Des de tots els pobles i racons de Catalunya, units més que mai en favor del poble sahrauí volem que li arribi als nostres governants la veu de la dignitat i la justícia, de l'honestedat i de la legitimitat.
ARA, MÉS QUE MAI, AVUI MILLOR QUE DEMÀ, EN NOM D'AQUESTS NENS I NENES, DEL SEU FUTUR, EXIGIM EL DRET A L'EXERCICI DE LA SEVA SOBIRANIA PER AL POBLE SAHRAUÍ.