Saltar a continguts

Sant Cugat amb el Poble Sahraui SCAPS

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

02/07/2014
Comiats i benvingudes...

Ahir va ser un dia de comiat al nostre pis d'acollida per a infants sahrauís malalts.
Va arribar el moment de tornar amb la seva família i retrobar-se amb els seus costums per Moha "un valent" que va arribar al nostre pis amb una afecció cardíaca i una reducció auditiva greu.

Després de dos operacions cardíaques i un procés d'adaptació d'audiòfons, la qualitat de vida de Moha a canviat molt, a part de veure millorar físicament i aconseguir córrer i jugar com un nen de 11 anys, hem vist com millorava també la seva capacitat de comunicar-se amb els altres, i la creixent confiança en si mateix.

Encara que com qualsevol comiat té el seu moment agredolç, tenim l'alegria de rebre al pis d'acollida a dos nous nens que necessiten tractaments mèdic. Una tranquil · la i preciosa nena de 6 anys amb una invidència gairebé total i un entremaliat i meravellós nen de 7 anys amb problemes hepàtics.

El pis actualment està a la seva màxima capacitat amb 8 nens, que després d'un estiu ple de diversió i alguns adaptant-se a la seva nova llar, iniciaran de nou les seves tractaments i visites mèdiques, perquè el dia que sigui possible segueixin els passos de Moha i tornin als campaments amb salut suficient per gaudir de la família i amics de nou, amb l'esperança d'un futur millor.

Imatge de complement